Glud Værtshus Fodbold 2009

Rønnebærholdets 3. deltagelse ved Glud Værtshus Fodbold i 2009 blev et stort comebackshow. Ikke færre end 3 gamle kendinge vendte tilbage til holdet efter at have været væk i op til 15 år. De tre comebackspillere var Kenneth Gøeg, Brian Jelsing og Allan Jelsing. Hvor førstnævnte allerede inden turneringen var inviteret med, blev de to andre først hevet med på holdet over i Glud i henholdsvis 2. og 3. kamp.

Ud over comebacks var der også debut til Christian Stobberup fra As, som tidligere havde været med til Hellebjergfodbold. Rønnebærholdet deltog ligesom i 2008 i B-rækken og som altid kom de i en 4-mandsgruppe hvor kun nummer et ville avancere til 1/4-finalen. I første kamp skulle Rønnebærholdet møde Gags 2 som de også havde mødt året før, og vundet med 1-0. Denne gang gik det dog ikke lige så godt idet Rønnebærerne brændte en del chancer, med Dan Jelsing som klart værste eksempel. Endnu værre var det at Bo Jacobsen igen blev skadet, denne gang i knæet allerede efter 4 min. spil. Han var i så store smerter at han måtte udgå helt af turnering og blive kørt på skadestuen af sin far. I 2. halvleg blev Rønnebærholdet straffet for sine mange afbrændere da Gags 2 scorede et flot hovedstødsmål efter hjørnespark. Til trods for gode ryk af Christian Stobberup i sin debutkamp, lykkedes det ikke Rønnebærholdet at få scoret og man måtte forlade kampen som taber med 1-0.

Derpå ville det blive svært at avancere i turneringen, men heldigvis kom der oprejsning i den efterfølgende kamp mod Bred Last. Dette hold var et rent pigehold, og selvom de i hele 2. halvleg spillede med 10 spillere på banen kørte rønnebærerne rundt med pigerne. Brian Jelsing gjorde comeback for Rønnebærholdet i denne kamp som erstatning for den skadede Bo Jacobsen. Kim Jørgensen åbnede scoringen til 1-0 og Anders Juul fordoblede scoren. Derefter fulgte en ren mål kavalkade af Rønnebærerne. Brian, Rasmus og Dan Jelsing fik alle scoret til 5-0 inden halvlegen. I 2. halvleg fortsatte den totale dominans for Rønnebærholdet, og Brian blev dobbelt målscorer, inden Lars Skriger Nielsen fik scoret sit første mål for Rønnebærholdet da han fulgte op på en ripost fra Brian Jelsing. Lars var som lovet hvis Rønnebærholdet kom stort foran, blevet sendt op i angrebet, mens Zeb overtog målmandshandskerne. Til slut lukkede Anders Juul kampen med et forkølet langskud, som pigernes målvogter fik fumlet ind over stregen. 8-0 blev slutstillingen, hvilket var en tangering af den tidligere scoringsrekord, og Rønnebærholdet havde stadig en lille chance for at vinde gruppen.

Den 3. kamp skulle først spilles ca. 3 timer senere i den bagende sol. Her var modstanderen Skovbo/Harbo Trans. 3. En mere jævnbyrdig affære udspillede sig i en kamp hvor det største comeback i Rønnebærholdets historie fandt sted. Allan Jelsing fik den ene af de to ledige pladser der var opstået efter at Christian Stobberup og Rasmus måtte tage af sted til andre aftaler. Allan kæmpede en vis legemsdel ud af bukserne dog uden at det resulterede i et mål. Ærgerligt for manden med den berømte yderside fra Havnefestfodboldens finalerunde i 1994. Midtvejs i 1. halvleg blev dødevandet dog brudt da de to kamprekordholdere, anfører Anders Juul, og viceanfører Zeb Hvidtfeldt i smuk sammenspil bragte Rønnebærholdet foran 1-0. Zeb lagde en bold ind over og Anders Juul steg op og headede bolden ind bag modstanderens målmand. I 2. halvleg fik Rønnebærholdet overtaget, og det lykkedes Dan Jelsing at score sit 2. mål i turneringen og 6. i alt da han blev spillet helt fri af Brian Christophersen. Selvsamme Brian scorede i slutningen af kampen til slutresultatet 3-0, da han sled sit frem til scoring. Derpå endte han og Anders Juul som delt topscorer med hver 3 mål. Resultatet betød at Rønnebærholdet sluttede med 6 point, men Gags fik 7 og vandt derfor gruppen, og avancerede til 1/4-finalen. Alt i alt var det dog en okay turnering fra Rønnebærholdets side af, og skuffelsen over ikke at gå videre var til at overse, da en del af spillerne skulle videre til andre aftaler.

Forrige side: Fagenes Fest 1996
Næste side: Sponsorerne