Fagenes Fest 1996


Under en måned efter havnefestfodbolden skulle Rønnebærholdet forsvare deres titel ved fagenes fest. Den 3. august på plænen ved Færgegaarden havde Rønnebærholdet besluttet sig for at stille op med hele 2 hold i den tro at det var en 5-mandsturnering. Det viste sig dog at det i stedet var en 7- mandsturnering, og det ene hold blev derfor tildelt en flok yngre drenge, med blandt andet Jacob Hansen på holdet.
I alt deltog der kun 4 hold i hele turneringen, de blev fordelt i 2 semifinaler. Rønnebærholdet skulle møde Socialdemokraterne i deres semifinale, mens de unge drenge som havde fået Rønnebærholdet 2 skulle møde Palsgaard. Rønnebærholdet stillede op med: Anders Juul, Zeb, Morten, Kim, Brian, Thomas og Zebs fætter Kenneth Gøeg, og i kampen mod Socialdemokraterne vandt de med 3-0 på mål af Kim, Morten og Zeb. Derpå var Rønnebærholdet i finalen for 2. år i træk, men højst overraskende var det de unge drenge på Rønnebærholdet 2 der blev modstanderen da de havde slået Palsgaard med 1-0.
Finalen blev dog lidt af en farce og Rønnebærholdet fik sin til dato største sejr på hele 8-0. Kampen huskes mest for at målmand Brian Christoffersen gik hele vejen selv og scorede. Samtidig kom Kenneth Gøeg også på scoringslisten, og derudover var målscorerne: Kim, Morten og Anders Juul. Alle med hver 2 mål. Det ene af Anders mål var på straffespark.
Derpå var Rønnebærholdet for 2. år i træk vinder at Fagenes fest, og selvom der ikke var nogen præmie, var glæden dog stadig stor.
Desværre var situationen den samme som med As sportsuge, at der ikke længere vil være nogen fodboldturnering ved denne begivenhed. Derfor blev Havnefestfodbolden fremover den eneste turnering Rønnebærrene skulle deltage i.


Forrige side: Fagenes Fest 1995
Næste side: Sponsorerne