As Sports Uge 1996

Denne turnering har Rønnebærholdet kun deltaget i en gang. Det skete i 1996 og den fandt sted på As Stadion i Overby, den 29. juni. Der var tale om en turnering for 7-mandhold, og for Rønnebærholdet var der debut til Anders Thingholm, og Karl Rasmussen fra Snaptun. Sidstnævnte var kommet med på holdet da Zeb i første kamp havde vredet om på foden. Det viste sig dog at Zebs skade ikke var så slem så først antaget, og han kunne fortsætte trods mindre smerter i foden. Man valgte dog at beholde Karl Rasmussen på holdt for en sikkerheds skyld.
Den første kamp var mod As anno 36, og her bragte Zeb Rønnebærholdet foran 1-0 via lidt klumpspil, inden han senere fik sin mindre skade.
Derefter leverede anfører Anders Juul en større solotur, da han i tre omgange fuldstændig gjorde Henrik Vallentin fra modstanderholdet rundtosset, og til sidst scorede ved målmand Anders Hartvigsen.
Herefter rykkede As anno 36 i offensiven og fik hurtigt reduceret til 2-1. Kort før tid var dette stadig stillingen, men så indtraf situationen med Zebs skade, og i forvirringen med at få ham ud af banen, scorede modstanderne endnu engang til slutresultatet 2-2.
Den næste kamp var mod et rent pigehold som kaldte sig for A/S Julle. På et hovedstødsmål af Anders Juul i kampens første minut kom Rønnebærholdet foran 1-0. Lidt efter øgede Brian Christoffersen til 2-0, inden pigerne fik reduceret til 2-1.
Kampen vil mest blive husket for dommer Anders Hartvigsen mange konstoversielle domme som gik imod Rønnebærholdet, og som bl.a. resulterede i en grotest udvisning af Karl Rasmussen.
Derpå havde Rønnebærrene 4 point efter de 2 første kampe, og var med i kampen om 1. pladsen, som ville resultere i en finaleplads, mod den anden gruppes vinder.
Næste kamp var mod Kød & Melboller. En flok store mænd, som brugt fysisk styrke. Kampen endte 1-1 og Brian Christoffersen scorede Rønnebærrenes enlige mål. Dette resultat betød at Rønnebærholdet skulle vinde den sidste kamp i gruppen mod Logen. Denne kamp blev en medrivende affære, med massere af mål.
Rønnebærerne var på et tidspunkt foran med 2-1, på 2 mål af Anders Juul, men Logen kæmpede sig tilbage i kampen, og med tre raske mål så det sort ud for Rønnebærholdet. De fik reduceret til 3-4 ved Anders Thingholm, hans første for holdet, men en kæmpe afbrænder af Karl Rasmussen, betød af det også blev slutresultatet. Rønnebærholdet sluttede derfor som nr. 2 i gruppen, og dette rakte ikke til videre deltagelse. En kamp om 3. pladsen i turneringen var der ingen af. Så derfor var turneringen slut for Rønnebærholdet. Dette var samtidig også sidste gang at turneringen blev arrangeret for private hold, og derfor blev det den eneste gang Rønnebærholdet deltog i den. Men trods alt et hæderligt resultat for Rønnebærerne.


Forrige side: Fagenes Fest 1996
Næste side: Sponsorerne