Fagenes Fest 1995

Den 12. August 1995 skulle Rønnebærholdet for første gang spille i turneringen ved fagenes fest, som forgik på græsplænen ved den daværende HK-skole (i dag Færgegården).
Arbejderbevægelsen stod for arrangementet, og Rønnebærholdet var et af de 5 hold som deltog i fodboldturneringen.
Der var tale om en turnering for 5-mandshold, hvor 3 hold gik direkte i semifinalen, mens de sidste to måtte møde hinanden i en kvartfinale, for at blive det 4. og sidste semifinalehold. Rønnebærholdet blev det ene af dem.
Det andet hold blev Schrøder plast, som blandt andet havde den tidligere Rønnebærspiller Kim Pedersen (Bil Kim) på holdet.
Rønnebærholdet kom dog aldrig i problemer, til trods for man måtte nøjes med en 1-0 sejr. Målet blev scoret af anfører Anders Juul.
Derpå var holdet klar til semifinalen mod Palsgaard, som blev en lidt sværere modstander. Igen blev resultatet dog 1-0 til Rønnebærholdet, på et mål scoret af Kim Jørgensen, som opfangede at målmanden og en af forsvarene fra Palsgaard var gået galt af hinanden, og derfor kunne opsnappe bolden og trille den ind.
Med dette resultat var Rønnebærrene nu klar til deres første finale, og den kom til at stå mod Brøndum.
Denne kamp blev lidt af en gyser. Tidligt i kampen scorede Thomas Jørgensen sit til dato eneste mål for Rønnebærholdet, da han ramte en halvflugter lidt skævt oppe fra midten af banen. Bolden snød alt og alle, og gik ind ved den ene stolpe - 1-0 til Rønnebærerne.
Man forsøgte derefter at køre den tredje 1-0-sejr hjem, men Brøndum var klart stærkere end de tidligere hold, man havde mødt i turneringen. Derfor kom det ikke som en overraskelse, at Brøndum fik udlignet til 1-1 midtvejs.
Det slog dog ikke Rønnebærholdet ud, og Anders Juul øgede kort efter til 2-1, på en ripost. Brøndum udlignede dog endnu en gang til allersidst og den ordinære kamp sluttede med 2-2, hvorfor man måtte direkte ud i straffesparkskonkurrence.
Eftersom det var håndboldmål der blev brugt, var udnyttelsen af de 3 straffespark, de to hold hver især fik, ganske beskeden. Begge hold formåede kun at score en gang. For Rønnebærholdet var det Morten, der med hans hårde skud bankede bolden sikkert i kassen. Brian havde skudt over, og Zeb havde måttet se sit forsøg blive klaret af Brøndums målmand.
Målmand for Rønnebærholdet Rasmus Hansen klarede det første forsøg fra Brøndum, mens det næste var en forbier.
Man måtte nu ud i ”om-straffe”, for at finde en afgørelse.
Anders Juul skulle skyde først for Rønnebærholdet, og han scorede sikkert. Derefter blev hans fætter Rasmus dagens helt, da han reddede Brøndums sidste straffespark, og derved havde Rønnebærrene vundet finalen med samlet 4-3.
Jublen ville ingen ende tage. Den første titel var i hus, og der blev festet blandt de syv spillere. Også Hans Gartner, som endnu engang havde sponsoreret holdet, var ganske tilfreds.Rønnebærholdet efter sejren ved Fagenes fest 1995. Bortset fra Kim Jørgensen som mangler på billedet er det øverst fra venstre Anders Juul, Zeb Hvidtfeldt og Morten Laursen. Nederst fra venstre Thomas Jørgensen, Rasmus Hansen og Brian Christophersen.Forrige side: Havnefesten 2019
Næste side: Fagenes Fest 1996