Havnefesten 2004

Havnefestfodbolden 2004 blev spillet onsdag den 7. juli. På Rønnebærholdet deltog: Zeb, Anders Juul, Morten, Kim Jørgensen, Brian C. og Anders Thingholm. Sidstnævnte gjorde comeback efter en par års pause fra Rønnebærholdet, grundet han var flyttet til Århus.
Første kamp i den sædvanlige 4-mandpulje, med kampe af 9 minutter var mod Jønnes disciple. For første gang nogensinde skulle Rønnebærholdet ikke spille i en af de 2 første grupper, og derfor gik kampen først i gang ved 17.30-tiden. Derved havde man også nået at indtage en del alkohol på Delfinen inden man fik startet, hvilket ikke forbedrede spillet.

Rønnebærerne varmer op på bodega Delfinen inden havnefestfodboldturneringen 2004.

Som altid var det dog vigtigt at få en god start på turneringen, når det nu kun var nr. 1 i gruppen der gik videre. Og således skete det.
Med en 3-0-sejr over Jønnes Disciple, på mål af Anders Juul, Rasmus Hansen og Brian Christoffersen, havde Rønnebærholdet lagt godt fra land.
Næste kamp stod mod Diannas hårgalleri, og denne kamp blev en del sværere. Begge hold spillede forsigtigt, da ingen af dem ønskede at komme bagud. I det sidste minut fik Rønnebærholdet et frispark lige uden for straffesparksfeltet, og Anders Thingholm hamrede bolden i mål. Dommeren annullere det dog, med den begrundelse at der ikke var fløjtet. Thingholm måtte derfor forsøge igen, og minsandten om han ikke også i 2. forsøg scorede. Desværre annullerede dommeren igen målet, denne gang med begrundelsen af at kampen var fløjtet af. Til trods for store protester fra målscoren og Åge Tømre ombestemte dommeren sig ikke og kampen sluttede fejlagtigt nok 0-0. Thingholm var samtidig blevet berøvet æren at score Rønnebærholdets turneringsmål nr. 100 gennem tiderne.
3. og sidste kamp blev derfor som sædvanlig den afgørende. Den stod mod et hold der kaldte sig for Mul10power.
Trods et føringsmål af Brian Christoffersen, tabte Rønnebærholdet kampen med 2-1, og derfor var Havnefestturneringen, for 4. gang i træk, slut for rønnebærerne efter den indledende runde.
11. gang skulle helle ikke blive lykkens gang i forsøget på at vinde titlen. Som opmuntrende historie for Rønnebærerne det år, var Brians mål mod Mul10power deres turneringsmål nr. 100 gennem tiderne.

Målscoren af Rønnebærholdets turneringsmål nr. 100 gennem tiderne Brian Christoffersen fejrer det på sin helt egen måde.

Det blev fejret af målscoreren på behørigt vis ved at løbe helt ud i havet. Som altid kunne Rønnebærholdet forlade havnefestfodbolden med et smil på læben om end man følte sig bortdømt i kampen mod Diannas hårgalleri.

Forrige side: Havnefesten 2003
Næste side: Havnefesten 2005