Havnefesten 1998

Den 8. juli stillede Rønnebærholdet atter op til Havnefestfodbolden, og på holdet dette år var: Anders Juul, Zeb, Morten, Rasmus, Dan, Anders Thingholm og Brian Christoffersen.
Som sædvanlig var der tale om en 5-mandsturnering hvor kampene varede 10 minutter.
Sidste år havde Rønnebærholdet sluttet af med at møde Compac, selv samme modstander i første kamp dette år. Sidste år havde Rønnebærerne vundet 3-2, denne gang blev det til en 3-1 sejr, hvor Anders Juul endnu engang åbnede scoringen. Derefter fulgte Brian og Anders Thingholm op med hver sin scoring. Rønnebærholdet havde fået en god start på turneringen.
Næste kamp skulle umiddelbart virke som en overkommelig opgave idet ”De største helte” som de hed, var et blandet pige- og drengehold.
På trods af det, var Rønnebærerne en overgang bagud med 2-1, men to mål af Anders Juul og Brian, og et enkelt af Anders Thingholm sørgede for at de vandt med 5-2. De tre herrer var godt i gang med at skyde holdet i kvartfinalen.

Fra kampen mellem Rønnebærholdet og De største helte som Rønnebærerne vandt med 5-2. Thomas Jørgensen er på vej til at modtage bolden fra Zeb Hvidtfeldt.

Dette krævede blot uafgjort i sidste gruppekamp mod Ex-senior, som bestod af gamle seniorspillere fra Juelsminde I.F, deriblandt Axel Bech, Peter Smith og Jørgen Andersen.
På et kiks i forsvaret lykkedes det dog ex-senior at komme foran 1-0 og tiden begyndte langsomt at løbe ud for Rønnebærholdet. Det lykkedes dog de herrer Anders Juul og Thingholm at score hver en gang til sidst i kampen, og derved var Rønnebærholdet i kvartfinalen, efter imponerende 3 sejre ud af lige så mange mulige.
For første gang skulle Rønnebærholdet nu spille knald eller fald kampe til havnefesten, og kvartfinalen stod mod et hold ved navn Isbjørnene.
Dette hold, som alle havde personer fra Norge af, bestod af to mænd, en kvinde, og to små drenge, umiddelbart en overkommelig opgave, men det skulle vise sig der var en grund til at Isbjørnene var komme så langt i turneringen.
Kvinden som viste sig at være eneste svage led på holdet stod på mål, og de to små drenge var utrolig tekniske i forhold til deres alder, og det overraskede Rønnebærerne. Isbjørnene kom foran
1-0, men det lykkedes Anders Juul at udligne til 1-1 på hovedstød efter et mindre drop af den kvindelige målvogter. Dermed så det ud til at Rønnebærholdet skulle ud i straffesparkskonkurrence for at komme i semifinalen, men i allersidste minut scorede Brian Christoffersen et kanonmål da han på en helflugter hamrede bolden i kassen, kun for sekunderne efter at høre dommeren fløjte kampen af. Rønnebærholdet var klar til semifinalen for første gang ved havnefestfodbolden.
Her skulle holdet møde Bondepower. Rønnebærerne var gennem det meste af kampen i defensiven mod en teknisk stærkere hold, og det var ikke ufortjent at Rønnebærholdet tabte kampen med 1-0, for de kom ikke til ret mange afslutninger i denne kamp.
Derpå glippede finalepladsen, og man måtte tage til takke med kampen om 3. pladsen, som var mod Bording. Rønnebærholdet var i denne kamp klart mere opstat på at vinde kampen, og med sit 6. mål i lige så mange kampe sikrede Anders Juul sejren på 1-0 efter han havde opsnappet bolden fra modstanderens målmand nede ved det ene hjørneflag.
På trods af at man ikke var kommet i finalen, var jublen ekstrem stor over for 2. gang at havde fået en 3. plads ved havnefestturneringen, og rønnebærerne kunne fejre sejren over et par fadøl.


Forrige side: Havnefesten 1997
Næste side: Havnefesten 1999