Hakon Magnusson

30 års jubilæums dag afviklet i fin stil med fodboldgolf, venskabskamp og fest


Onsdag den 12. juli var Rønnebærholdet traditionen tro samlet og denne gang var det 30 år i træk det skete. Desværre ser det ud til at Havnefestfodbolden er en saga blot, og derfor blev det for 4. år i træk afløst af fodboldgolf.

Denne gang vendte Rønnebærholdet tilbage til banen i Bredsted lidt uden for Vejle. Deltagerne dette år var Zeb, Anders Juul, Ramus, Morten, Thingholm, Stobberup og Jan Jensen. Sidstnævnte fik sin debut som fodboldgolfspiller.

Selve slutresultatet af fodboldgolfen står stadig lidt uafklaret bl.a. på baggrund af protester fra flere spillere, samt en fejltælling af slutreultatet. I første omgang havde Rasmus talt scoren sammen således at Zeb vandt med 46 spark mod Anders Juuls 48 spark og Thingholm på 3. pladsen med 50 spark. Derefter fulgte Morten, Stobberup og på en delt sidstplads kom Rasmus og Jan med 60 spark. En omtælling foretaget af Thingholm viste dog, at både Zeb og Anders Juul, sluttede på 49 spark og derfor måtte man ud i omspil på hul 1 hvor Zeb fik sparket bolden langt ind i hækken. Thingholm hentede fejlagtigt bolden for lang ud på banen for Zeb og derfor brugte begge spillere 3 spark på banen, men dette mente Zeb ikke var fair, og derfor burde Anders Juul vinde. Senere fandt Thingholm dog ud af, at han havde fulgt reglerne forkert på bane 10 ved ikke at starte forfra fra tee-stedet efter han havde skudt forbi mål. Derved mente han at han kun ville have brugt 2 spark i stedet for 4 hvilket ville have gjort han til samlet vinder. Af den grund står den samlede afgørelse lidt uafklaret hen.

Efterfølgende var humøret dog stadig højt, og man kørte ned til Anders Juuls mor i Rousthøjsparken og spise god frokost, inden tur gik over på Rønnebærvej hvor der blev flaget i anledning af 30 års jubilæet. Her ventede en venskabskamp mod Hunterboys som stillede op i gule trøjer. Hunterboys lagde godt ud og kom foran med både 2-0 og 3-1 inde Rønneærholdet fik udlignet til 5-5. Herefter spidste kampen til, men Rønnebærholdet udnyttede hjemmebanefordelen til at vinde kampen med 8-6. Derved blev det 4. sejr ud af lige så mange mulige til Rønnebærholdet i deres indbyrdes opgør mod Hunterboys. Måplscorerne for Rønnebærholdet var, Thingholm, Zeb og Adnders Juul med hver 1 mål, samt Stobberup med 2 og Jan Jensen som topscorer med 3 mål.

Efterfølgende gik man over til Bose i det lyserøde sommerhus og fik en øl eller sodavand sammen med Anders Juuls kone Lise og deres børn samt, Gitte og Jesper Arnsbjerg som også var dukket op.

Til slut blev der handlet ind til grill i Super Brugsen hvorefter man gik om til Jesper Arnsbjerg på Kildevej 8 til fest, mad og hygge som altid. Det hele sluttede ved 21.30 tiden i god ro og orden.

Vi håber at gentage dagen igen til næste år. Gerne med et lidt bedre fremmøde samt at folk i god tid svarer om de kan deltage eller ej.

Forza Rønnebær.


Skrevet af: Anders

Forrige side: Spillerne
Næste side: Bestyrelsen