Rønnebær Quiz 2009

Anføren forsvarerde fodboldgolf-titlen på dårlig bane efterfulgt af hyggelig dag med bold og fest


Anfører Zeb Hvidtfeldt forsvarede sin titel som Rønnebærholdets fodboldgolfmester da man var ude at spille på banen ved Horsens Statsfængsel. Banen var mildest talt dårlig, og det samme var alle 7 spilleres score også. Zeb sluttede i 82 spark, efterfulgt af Kim Jørgensen med 89 spark. På en delt 3. plads fandt man Morten og Thingholm med hver 91 spark. De efterfølgende pladser blev besat af Anders Juul med 95 spark, Christian Stobberup med 97 spark og Rasmus Hansen med 107.

Efter den skuffende omgang fodboldgolf gik turen til Rousthøjsparken hvor frokost hos Anders Juul mor blev indtaget inden man traditionen tro gik over på Rønnebærvej til en omgang klassisk Rønnebærfodbold. Her vandt Hold A bestående af Anders Juul, Christian Stobberup og Thingholm over hold B med Zeb, Kim, Morten og Rasmus. Derefter blev der indtaget øl og vand hos Bose og konen på tereassen i det lyserøde sommerhus.

Kl. 18.00 gik turen om til Jesper Arnsbjerg på Kildevej hvor grillefest afsluttede dagen.

Det var 29. år i træk at Rønnebærholdet mødtes onsdag i uge 28. Til næste år kan man kun håbe at Havnefestfodboldturneringen vender tilbage, så det 30. år igen kan afvikles på Storestranden.


Skrevet af: Anders

Forrige side: Fansektionen
Næste side: Pokalskabet