Spillerne

Programmet for onsdag den 13. juli næsten på plads


Programmet for onsdag den 13. juli er så godt som ved at være på plads. Igen i år bliver der ingen Havnefestfodbold, denne gang pga. området hvor fodboldbanerne er placeret er blevet belagt med græsarmering i beton.

Derfor tager vi ligesom de sidste to år ud og spiller fodboldgolf, denne gang på den nye bane ved Horsens Statsfængsel om formiddagen. Derefter er der frokost hos Anders Juuls mor i Rousthøjsparken inden vi går over til en gang fodbold på Rønnebærvej. P.T. arbejdes der på en venskabskamp mod Hunterboys som også plejer at deltage ved Havnefestfodbolden. Lykkedes det ikke spiller vi lidt mod os selv som altid. Derefter er vi igen inviteret over til Bosse i det lyserøde sommerhus til en øl.

Om aftenen tager vi om til Jesper Arnsbjerg på Kildevej og griller. Vi skal selv medbringe drikkevarer og det kød vi vil have på grillen, mens Jesper giver salat og flutes samt tilbehør. Der er lavet en begivenhed for dagen på facebook, hvor alle bedes tilmelde eller framelde sig inden den 5. juli. Ydermere skal vi også have fordelt hvem der vil stå for at medbringe drikkevarer, dessert, snaks om til Jesper.

Hele programmet for dagen ser således ud:

Kl. 10.00 Mødes ved fodboldgolfbanen ved Horsens Statsfængsel.

Ca. kl. 13.00 Frokost i Rousthøjsparken

Kl. 15.00 Fodbold på Rønnebærvej - evt. venskabskamp mod Hunterboys.

Kl. 16.00: Øl hos Bosse i det lyserøde sommerhus på Rønnebærvej.

Kl. 18.30: Grill hos Jesper Arnsbjerg på Kildevej.

Kl. ca. 00.00. Godnat og tak for i år.

P.S. Husk også der er en ny afstemning i nederste højre hjørne af hjemmesiden, som omhandler din tror på fremtiden for Havnefestfodbolden.


Skrevet af: Anders

Forrige side: Velkommen...
Næste side: Bestyrelsen