Velkommen...

Heller ikke i år bliver der Havnefestfodbold - I stedet gentages de sidste to års arrangement


For 3. år  træk bliver Havnefestfodbolden ikke til noget. Men hvor de sidste to år udeblivelse har skyldtes Corona, så er årsagen i år, at området hvor banerne plejer at ligge er blevet belagt med græsarmering i beton.

Havnefestudvalget skriver at de vil finde en løsning på dette til næste års Havnefest, men da betonen nok næppe er gravet op til den tid, bliver det nok næppe ved Storestranden som vi ellers har spillet på 26 gange. Hvorvidt det er definivt slut med fodboldturneringen ved Havnefesten må tiden vise, men da det er byens fodboldklub som afholder Havnefesten, kan man håbe de finder en løsning.

I stedet gentages sidste års arrangement, med fodboldgolf onsdag den 13. juli om formiddagen. Som altid skal vi prøve en ny bane, og derfor kan man stemme på den man foretrækker i nederste venstre hjørne af hjemmesiden. Man kan i år vælge mellem Gludsted Fodboldgolf, Skejby Fodboldgolf, Givskud fodboldgolf eller Hammel Fodboldgolf. Den bane som har flest stemmer den 20. juni vinder. Til den tid vil hele programmet for onsdag den 13. juli ligge klar.


Skrevet af: Anders


Næste side: Spillerne