Velkommen...

Anføreren i triumftog til fodboldgolf og hyggelig dag


Anfører Zeb Hvidtfeldt blev den store sejrherre til fodboldgolfen i Middelfart som havde afløst den manglende Havnefestfodoboldturnering i år.

Zeb sluttede 67 spark, som var 5 under banens par, og hele 10 skud foran Kim Jørgensen som sluttede på 2. pladsen med 77 spark. 3. pladsen blev delt mellem Christian Stobberup og Anders Juul på hver 82 spark. På de efterfølgende pladser fandt man Rasmus med 86 spark og Bo Jacobsen og Thomas med 88 spark, mens sidste års mester Morten Laursen endte sidst med 89 spark. Anders Thingholm måtte desværre melde afbud på dagen.

Efterfølgende gik turen ned i Rousthøjsparken hos Anders Juuls mor til frokost, inden man som altid gik på Rønnebærvej for at spille en kort omgang fodbold i det meget varme vejr. Her sejrede Zeb igen sammen med Anders Juul og Bo Jacobsen, som slog Rasmus, Kim og Stobberup i to små kampe.

Efterfølgende var der tid til kolde øl hos Bose i det lyserøde sommerhus på Rønnebærvej, inden man gik om til Jesper Arnsbjerg på Kildevej 8 for at spise god mad som altid.

Billeder fra dagen kan ses på hjemmesiden senere på måneden.


Skrevet af: Anders


Næste side: Spillerne