Nyhedsarkiv

Fodboldgolf lørdag den 12. september


Datoen for Rønnebærholdets årlige fodboldgolfturnering er nu fundet, og det bliver lørdag den 12. september klokken 13.00. Stedet bliver denne gang Volby ved Århus og man kan læse mere om banerne og stedet lige her: http://www.friluftscenter.com/fodboldgolf

Voldby fodboldgolf kræver reservering af banen på forhånd så derfor er vi nødt til at give dem besked lidt tid før om hvor mange vi kommer. Derfor bedes alle spillere tilmelde eller framelde sig på siden her senest 1. september: http://www.xn--rnnebrholdet-bdb1w.dk/index.php/signup_jhf.html

Kenneth Gøeg bedes som forsvarende mester medbringe jubilæumspokalen fra havnefesten 2013 da denne fremover fungerer som præmie til vinderen af fodboldgolf. Derved får man æren af at have pokalen stående i et år.

Efter fodboldgolf er der ligesom sidste år grill. Oprindeligt skulle det have foregået ved Stobberup, men han skal til bryllup. I stedet spiser vi oppe ved fodboldgolf hvor der er grill. Såfremt det lykkedes anfører Zeb Hvidtfeldt at finde syltetøjskrukken med penge i, bruges disse, ellers bliver der egenbetaling til maden når vi kommer der op. Og uanset hvad koster det 100 kr. pr. mand i kontanter at spille på banen, og dette betaler man selv.

Vi ses den 12. september, og hele programmer forelægger på hjemmesiden et par dage før, også info om samkørsel til Voldby.

N.B. Har du endnu ikke stemt i månedens afstemning i nederste venstre hjørne, kan du stadig nå det. Det omhandler vores evt. fremtidige deltagelse i Glud Værtshusfodbold.


Skrevet af: Anders

Forrige side: Billedarkiv
Næste side: Turneringerne