Nyhedsarkiv

Ingen påskebold i Hellebjerg, men tilmelding til sommerturneringerne nu muligt


Der bliver ingen Hellebjergfodbold i påskeferien i år, så i stedet bliver næste mulighed for at mødes Glud Værtshusfodbold som denne gang finder sted lørdag den 27. juni.

Allerede nu kan man tilmelde eller framelde sig både værthusfodbolden og fodboldturneringen ved Juelsminde Havnefest. Dette gøres som altid ved at klikke på linjerne på forsiden under "Mulige tilmeldinger i øjeblikket".

Til Havenfestfodbolden har vi som altid Jesper Arnsbjergs rengøringsfirma Hasfeldt som sponsor, men skulle nogen af jer kende et firma som vil sponsorere os til Glud Værtshusfodbold så sig endelig til. Det koster 600 kr. i tilmeldingsgebyr samt 12-13 spillertrøjer. Til gengæld hedder vi så Rønnebærholdet presented by ....firmanavnet.

Til sidst kan det nævnes at den sidste afstemning på hjemmesiden om hvem der vil blive mest scorede spillere for holdet i 2015, klart blev vundet af Dan Jelsing. Folk forventer at angriberen vil gentage kunststykket fra sidste år, og det bliver spændende at se om Dan kan leve op til forventningspresset.

I denne måneds afsteming kan du give udtryk for hvilken farve du helst ser vores havenfesttrøjer have i år. Som altid finder du afsteminingen i nederste venstre hjørne af hjemmesiden.


Skrevet af: Anders

Forrige side: Billedarkiv
Næste side: Turneringerne