Nyhedsarkiv

Stor sejr for den ældre generation ved Hellebjergfodbold


De "gamle" spillere fra Rønnebærholdet sprudlede ved årets julefodbold i Hellebjerghallen da de unge spillere blev slået over to kampe.

Efter afbud fra Brian og Kim kom de gamles hold til at bestå af spillere med mere en 40 kampe for Rønnebærholdet. Disse spillere var: Anders Juul, Dan Jelsing, Thomas Jørgensen og Christian Stobberup. De yngres hold bestod af: Jan Jensen, Jan Marschall, Casper Rasmussen og Søren Bonde.

Der blev spillet to kampe af 2 x 15 min. Første kamp endte med en 11-8 sejr til de gamle takket været en mere end 15 år gammel taktik med at komme foran og så grave sig ned og skyde lange bolde op til Dan Jelsing som lå helt fremme over stregen. Dan var på dagen usvigelig sikker og scorede 7 af holdets mål, hvilket de unge spillere ikke havde noget modsvar imod.

2. kamp var mere jævnbydig, men til trods for svigtende kræfter hos de gamle, lykkedes det alligevel at hive en 6-4 sejr hjem. Christian Stobberup og Thomas Jørgensen fik lukket af bagude, og så hjalp det lige lidt at modstanderne havde en godt kæmpende Jan Jensen og en evigt løbende Søren Bonde. Kampen blev afsluttet med et halvtliggende saksesparksmål af Anders Juul, hvilket for alvor slukkede lyset for modstanderne.

Grundet frygt for manglende tilmelding aflyses Hellebjergfodbold i vinterferien, og i stedet vil der overvejes om det evt. skal spilles i påsken. Ellers er planen at vi igen deltager i Glud Værtshusfodbold i slutningen af juni.


Skrevet af: Anders

Forrige side: Billedarkiv
Næste side: Turneringerne