Nyhedsarkiv

Udmærket spil fra Rønnebærholdet i våd omgang værtshusfodbold

Årets udgave af Glud Værtshusfodbold blev en våd affære. Regnen siglede ned nærmest fra start til slut da Rønnebærholdet deltog for 5. gang i turneringen.

Rønnebærerne var kommet i en gruppe med 3 andre hold, og skulle spille åbningskamp mod Brand og Byggenørderne. Dette hold havde svært ved at stille med 7 mand fra start men lånte et par spillere fra andre hold. Dette hjalp dem dog ikke og alene i de først 5 minutter spillede Rønnebærholdet noget af deres bedste fodbold længe, og på mål af Anders Juul, Dan Jelsing og Christian Stobberup afgjorde man nærmest kampen allerede der. I 2. halvleg var Byggenørderne blevet forstærket men da Rønnebærerne kørte deres vedkendte defensiv lykkedes det kun modstanderne at score en gang og slutresultatet blev derfor 3-1 i rønnebær-regi.

2. kamp stod mod HK Trælast v./ Mogens Andersen. Denne kamp var langt sværere og da Lars Skriger havde været nødt til at overdrage målmandshandskerne til Brian Jelsing, betød det en kraftig svækkelse. Brian så ikke alt for godt ud ved de første 2 mål HK Trælast scorede. Samtidig brændte Anders Juul to store chancer og derved så det så svært ud halvvejs i kampen. Man fik dog fornyet håb da Jan Jensen scorede et rigtig flot mål på en lang stikning i 2. halvleg, men to mål imod sig igen da man smed alt frem betød at slutresultatet blev 1-4 til rønnebærernes modstandere.

Man havde dog stadig chancen for at gå videre til kvartfinalen hvis man vandt sidste kamp mod Holsts Ludere med 4-0. En meget lige kamp udspillede sig, men uden scoringer ved halvleg. Men så skruede modstanderen bissen på, og to scoringer gjorde videre færd i turneringen for Rønnebærholdet nærmest umuligt. En scoring fra Christian Stobberup, hans 2. i turneringen efter drømmeassist fra Jan Jensen ændrede ikke det store, og Rønnebærholdet tabte med 1-2 og var ude af turneringen. Det meget våde vejr gjorde dog at skuffelsen nærmest var ikke eksisterende.

Efterfølgende var der afterparty i Kims hus over på Parelvej. Billeder fra både kampene og denne afterparty kan ses her på hjemmesiden i nærmeste fremtid ligesom en detaljeret turneringsbeskrivelse også kan læses. Allerede nu er kamp, scorings og bisselisten dog opdateret sammen med spillereprofilerne.

Skrevet af: Anders

Forrige side: Billedarkiv
Næste side: Turneringerne