Nyhedsarkiv

Info om morgendagens værtshusfodbold


De ansvarlige for værtshusfodbolden har haft problemer med at ligge kampprogrammet for årets turnering ud på deres hjemmeside. Det er dog lykkedes Kim Jørgensen at få at vide at Rønnebærholdet skal spille deres første kamp kl. 10.00 altså åbningskampen.

Mere kunne der ikke oplyses om, så de resterende to indledende kampes spilletidspunkter må vi vente med at finde ud af til vi kommer over til Glud Skole.

Men mødetidspunktet for holdet bliver til gengæld kl. 9.00 ved Glud Skole. Alle bedes være ankommet der og medbringe fodboldstøvler, benskinner, og den røde trøje fra sidste år med Cafe Corners logo på. Vi bliver 11 spillere til de syv pladser på banen, og kampene varer som altid 2 x 10 min.

Der er en masse andre regler som værtshusfodbolden har pålagt. Disse kan læses lige her: http://www.skjold-glud.dk/V%C3%A6rtshusst%C3%A6vne-2011

Folk der ønsker et lift fra Horsens kan ringe til Rasmus Hansen på 22 74 87 27, og folk som skal afsted fra Juelsminde kan forsøge sig med et ring til Zeb på 22 22 87 31.

Husk også den store afterparty i Rønnebærholdets nye klubhus lige overfor Glud Skole.

Dette finde sted så snart vi har spillet den sidste kamp, og der er pølser og brød og masser af drikkevarer. Vi ses i morgen til vores 5. optræden ved værtshusfodbolden.

P.S. Husk at du som stamspiller skal have betalt kontinget inden turneringen i morgen. Der er stadig få der mangler at få det gjort.


Skrevet af: Anders

Forrige side: Billedarkiv
Næste side: Turneringerne