Nyhedsarkiv

Fodboldgolf den 19/9, Morten igang med opdatering af hjemmesiden og nyt månedens spørgsmål.


Så nærmer tiden sig for Rønnebærholdets årlige turnering i fodboldgolf. Datoen der er valgt til begivenheden i år er søndag den 19. september. Dette er dagen efter hjælperfesten ved Juelsminde Havnefest. Stedet der er valgt i år er banen ved Givskud som man kan læse nærmere på adressen:  www.givskudfodboldgolf.dk

Planen er at spille turneringen ca. kl. 14.00. Det koster 100 kr. pr. person at deltage som man selv betaler når man kommer ud til banen. Til gengæld betaler rønnebærkassen som altid benzinudgifterne til dem som kører bil der ud.

Det er 3. år vi afvikler rønnebærturneringen i fodboldgolf, og resultaterne af de to første år ser således ud:

2008 i Them

Nr. 1 Anders Juul  70 spark. Nr. 2: Brian 78 spark. Nr. 3 Rasmus 81 spark. Nr. 4 Thomas 93 spark nr. 5 Dan 96 spark.

2009 i Nørhalne

Nr. 1 Anders Juul 68 spark. Nr. 2 Kim Jørgensen 69 spark. Nr. 3 Casper Rasmussen 91 spark.

Tilmelding til turneringen kan ske ved at klikke på linjen "De årlige rønnebærmesterskaber i fodboldgolf...." under "Mulige tilmeldinger i øjeblikket" på startsiden af hjemmesiden her.

Alle spillere lige fra Jan Jensen til Zeb Hvidtfeldt bedes senest 10. september gå ind og enten tilmelde eller framelde sig begivenheden så vi ved hvor mange vi bliver når vi nærmere os den 19/9. Så kan vi også planlægge både kørsel og afgangsteder og tidspunkter til den tid.

Af andre ting kan de nævnes at mange af Jer ængsteligt venter på at webmaster Morten Laursen skal få lagt både billeder, videoklip og turneringsbeskrivelser fra havnefesten ud på hjemmesiden. Det kan siges at Morten har modtaget marterialet, og arbejder på at få lagt det ud i nærmeste fremtid, såfremt smerterne i ryggen tillader det.

Indtil da kan man stemme på den nye månedens afstemning for august som denne gang omhandler netop spørgsmålet om fodboldgolf. Er en sjov ide der bør fortsætte eller er det spild af tid? Juli måneds spørgsmål var hvilket turnering der var den bedste, og her vandt Juelsminde Havnefestfodbold med fem gange så mange stemmer som Glud Værtshusfodbold.


Skrevet af: Anders

Forrige side: Billedarkiv
Næste side: Turneringerne