Nyhedsarkiv

Kenneth Gøeg og skrivebordssejr eneste lyspunkter i årets værtshusfodbold


Årets deltagelse ved Glud Værtshusfodbold var for Rønnebærholdet ikke den store resultatmæssige succes. Den eneste sejr holdet fik i de fire kampe som man skulle spille var i første kamp da holdet Mikkel ikke mødte op. Derfor fik man tilskrevet en skrivebordssejr på 3-0, som ligesom alle de andre af samme slags ikke er talt med i statestikkerne.

Derefter fulgte en lang og varm eftermiddag for rønnebærerne. Den næste kamp var mod de senere gruppevindere fra Des og sidstnævnte vandt med hele 4-0. Eneste chancer til Rønnebærholdet var et sporadisk langskud fra en feberramt anfører Anders Juul.

3. Kamp blev først spillet næsten 3 timer senere. Her var en "sygdomsramt" Kim Jørgensen, og Allan Jelsing stødt til truppen, men resultaterne blev ikke særligt forbedret af den grund. Rønnebærholdet tabte endnu engang, denne gang til Tyrsted Athletics som vandt kampen 3-1. Trøstemålet blev scoret af Anders Juul på straffespark begået mod ham selv efter en længere dribletur, som samtidig skadede ham kraftigt i ryggen og på armen.

Den sidste kamp mod Gags 2 var derfor sidste chance for reelt point ved årets turnering. Året forinden havde man vundet over selv samme hold med 3-0, men endnu engang blev det til et nederlag, denne gang på 4-2. Det eneste spillemæssige lyspunkt for Rønnebærholdet i denne turnering blev den dobbelte målscorer Kenneth Gøeg som første lavede en pragtmål da han headede Christian Stobberups lange indkast bag om sig selv, og i en bue over målmanden og i mål. Det andet var et mere beskedet et af slagsen da han satte sidste fod på bolden på et indlæg. Trætheden blandt alle spillere var dog årsag til at rønnebærerne til sidst løb helt tør for kræfter og tabte den 3. og sidste kamp også. Derfor sluttede man næstsidst i puljen.

Næste opgave er onsdag den 14. juli hvor havnefestfodbolden venter, indtil da kan man tjekke den nye og opdaterede kamp, scorings og bisseliste her på hjemmesiden.


Skrevet af: Anders

Forrige side: Billedarkiv
Næste side: Turneringerne