Nyhedsarkiv

Thingholm ude i et halvt år, balance i lotto og ny månedens afstemning.


Anders Thingholm har efter længere tids smerter i det ene knæ, valgt at blive opereret i menisken. Operationen som fandt sted i slutningen af april gik godt, men der vil gå et par måneder før han ville kunne løbe igen. Helt klar til fodbold bliver Thingholm efter eget udsagt først efter jul, så derfor vil han ikke kunne deltage aktivt i sommerens turneringer.

Folk som gerne kan og vil deltage i de to turneringer, Glud Værtshusfodbold lørdag den 3. juli og Juelsminde Havnefestfodbold onsdag den 14. juli, kan tilmelde sig ved at klikke på de to linjer på forsiden af hjemmesiden. Husk dog at man som stamspiller skal há betalt kontingent for at kunne deltage. Desuden er Havnefestfodbolden kun for Rønnebærholdets stamspillere idet der er tale om en 5-mands turnering.

Med hensyn til de to lottorækker som vi spiller med vores fødselsdatoer, kan det fortælles at det i de første 4 uger er blevet til en enkelt gevinst. Den kom i 3. uge da vi fik fire rigtige, og derved vandt 40 kr. Da det koster os 8 kr. pr. at spille, har de første 5 uger derfor resulteret i at der hverken er overskud eller underskud. Skulle folk há glemt hvordan numrene på de to rækker ser ud kan de ses her:     12, 19, 24, 25, 27, 28, 30    &    6, 12, 19, 26, 27, 28, 30

Sidst men ikke mindst blev resultatet af april måneds afstemning om hvem der var bedste lånespiller til sæsonens hellebjergfobold en kneben sejr til Christian Stobberup. Han fik 5 stemmer, tæt efterfulgt af Casper Rønsch med 4 og Brian Jelsing med 3 stemmer.

Maj måneds afstemning er hvad folk mener succeskriteriet skal være for Rønnebærholdet til Glud Værtshusfodbold hvor vi deltager i B-rækken. Skal det være indledende runde som det har været tilfældet de 3 år vi har deltaget, eller skal vi sætte overliggeren højere denne gang? Giv dit svar til kende i nederste venstre hjørne af hjemmesiden.


Skrevet af: Anders

Forrige side: Billedarkiv
Næste side: Turneringerne