Nyhedsarkiv

Program for Glud Værtshus Fodbold 2009


Hele programmet for Rønnebærholdets 3. deltagelse ved Glud Værtshus Fodbold er nu på plads. Vi deltager i B-rækken og programmet er som følger:

Alle spillere skal være ved Glud Skole SENEST kl. 9.45 da selve turneringen begynder kl. 10.00. Turneringsledelsen ville ikke informere os om hvad tid vi skulle spille vores kampe (sikkert fordi de vil ha at alle hold skal være der så længe så muligt i håb om at sælge mange øl). Husk at snakke sammen om kørsel. Fra Horsens kører højst sandsynligt Brian og/eller Rasmus, mens Zeb og Kim J. nok kører fra Juelsminde.

Den indledende runde er højst sandsynligt overstået senest kl. 14.30, så hvis vi ikke er endt på 1. pladsen i 4-mandsgruppen, er det slut for os der. Ellers fortsætter eventyret til endnu længere hen på dagen. Sidste år varede en kamp 2x10 min, så det regner vi med det også er tilfældet i år.

Deltagerne til turneringen i år er som følger: Anders Juul, Zeb, Brian, Kim Jørgensen, Rasmus, Bo Jacobsen, Lars Skirger, Dan, Kenneth Gøeg og Christian Stobberup. Sidstnævnte bliver derfor den 24. spiller til at trække den berømte Rønnebærtrøje over hovedet. Christian skal dog ligesom Rasmus smutte ca. kl. 14.00, så vi håber at ha overstået de indledende kampe inden da.

Opstillingen er som følger:

En angriber: Rasmus / Dan  (skifter med hinanden)

To midtbanespillere: Anders Juul / Brian / Christian Stobberup (Skifter med hinanden)

Tre Forsvarsspillere: Kim J. / Zeb / Bo Jacobsen / Kenneth Gøeg (skifter med hinanden)

En målmand: Lars "Skriger" Nielsen

Alle spillere skal medbringe en HVID T-shirt med så lidt tekst på som overhovedet muligt. Der ud over skal man bære benskinner, og det ses helst man har fodboldstøvler på. Egne drikkevarer må ikke medbringes ind på baneområdet, men der er mulighed for at købe drikkevarer der over, men husk kontanter da det ikker er sikkert at der er hævekortautomat.

Skulle der være nogen som har forslag til afterparty, må de gerne komme med dem, idet den normale festansvarlig, Zeb er forhindret i det grundet sparebrøndsfest på Delfinen samme aften.

P.S. Skulle det ske vi er langt foran i en kamp ryger Lars Skriger ud af mål og op i angreb. Vi håber så at du som tak vil have nogle skrigerodds klar til turneringen :-)


Skrevet af: Anders

Forrige side: Billedarkiv
Næste side: Turneringerne