Categories: General
      Date: Jul  9, 2015
     Title: To sejre og et nederlag til Rønnebærholdet ved årets havnefest

Den 22. deltagelse i fodboldturneringen ved Juelsminde Havnefest endte for Rønnebærholdet i indledende runde efter 6 point i de tre kampe.

Holdet bestod i år af; Anders Juul, Zeb, Rasmus, Dan Jelsing, Jan Jensen, Kenneth Gøeg, Christian Stobberup og Anders Thingholm. Desuden var Morten Laursen med på sidelinjen, mens Brian måtte melde fra pga. sygdom.

Rønnebærholdet skulle i første kamp møde Makerne, og her var der tale om klasseforskel i modstandernes favør. En tidlig fantomredning fra Zeb i målet i form af en fodparade var ikke nok, da man kort derefter blev udspillet to gange. Jan Jensen og Anders Juul havde sporadiske afslutninger i den anden ende, inden Makerne lukkede kampen til 0-3.

Herefter var det op ad bakke for Rønnebærerne i kampen for at nå semifinale-runden. Alligevel hev holdet sig op og leverede en fantomkamp mod Hunterboys som man tidligere har vundet to knebne sejre over. Endnu engang levere Zeb en fantastisk redning tidligt i kampen, og derefter modtog Jan Jensen et indkast fra Rasmus, og med en fin timning kunne han udplacere modstandernes målmand til 1-0. Herefter tog Anders Juul over, og scorede først fra egen halvdel på et resolut afsluning helt ude ved den ene stolpe. Et mål som senere blev kåret til årest mål ved havnefesten. Minuttet efter gentog han kunststykket, omend skuddet ikke var så yderligt placeret. Modstandernes målmand var dog usikker, og så stod der 3-0 til Rønnebærholdet. I slutningen af kampen reddede Dan Jelsing i stor stil en afslutning fra modtanderne på stregen ved at gå ned i en glidende redning. Kort tid efter gik den dog ikke længere og Hunterboys fik et trøstemål og derved sluttede det hele 3-1.

Sidste kamp stod mod Betonværket, og denne kamp blev en cirkuskamp. Rønnebærholdet kom foran 1-0 på et mål af Jan Jensen. Hans mål var meget lig det første han lavede i turneringen, men nu skulle kampen skifte karakter. Betonværket som havde 2-3 piger med på holdet kastede nu alt frem og den ene af pigerne lavede pludselig to fantommål. Det første blev skruet op i hjørnet over Zeb, mens det andet blev hamret op i hjørnet efter et fladt indlæg og så var kampen pludselig vendt på hovedet. Christian Stobberup reagerede dog hurtigt ved at score direkte på opgivning, da modstanderne ikke var på plads, og så stod der 2-2. I slutningen af kampen sikrede Anders Thingholm sejren ved at score i et tomt mål fra tæt hold, da et langt udspark landede for fødderne af ham efter at modstandernes målmand og forsvar gik fejl af hinanden.

Derved sluttede Rønnebærholdet med 6 point, men da Makerne fik 7 var det slut for i år. I stedet blev der drukket fadøl i Hyttefadet, og efterfølgende spisning ved Jesper og Gitte Arnsbjerg på Odelsgade som led i sponsoratet. Ud på de tidlige nattetimer, blev der sagt tak for i år.Den 22. deltagelse i fodboldturneringen ved Juelsminde Havnefest endte for Rønnebærholdet i indledende runde efter 6 point i de tre kampe.

Holdet bestod i år af; Anders Juul, Zeb, Rasmus, Dan Jelsing, Jan Jensen, Kenneth Gøeg, Christian Stobberup og Anders Thingholm. Desuden var Morten Laursen med på sidelinjen, men Brian måtte melde fra pga. sygdom.

Rønnebærholdet skulle i første kamp møde Makerne, og her var der tale om klasseforskel i modstandernes favør. En tidlige fantomredning fra Zeb i målet i form af en fodparade var ikke nok, da man kort derefter blev udspillet to gange. Jan Jensen og Anders Juul havde sporadiske afslutninger i den anden ende, inde Makerne lukkede kampen til 0-3.

Herefter var det op ad bakke for Rønnebærerne i kampen for at nå semifinale-runden. Alligevel hav holdet sig op og leverede en fantomkamp mod Hunterboys som man tidligere har vundet to knebne sejre over. Endnu engang levere Zeb en fantastisk redning tidligt i kampen, og derefter modtog Jan Jensen et indkast fra Rasmus, og med en fin timning kunne han udplacere modstandernes målmand til 1-0. Herefter tog Anders Juul over, og scorede først fra egen halvdel på et resolut afsluning helt ude ved den ene stolpe. Et mål som senere blev kåret til årest mål ved havnefesten. Minuttet efter gentog han kunststykket, omend skuddet ikke var så yderligt placeret. Modstandernes målmand vaar dog usikker, og så stod der 3-0 til Rønnebærholdet. I slutningen af kampen fik Hunterboys et trøstemål og derved sluttede det hele 3-1.

Sidste kamp stod mod Betonværket, og denne kamp blev en cirkuskamp. Rønnebærholdet kom foran 1-0 på et mål af Jan Jensen. Hans mål var meget lig det første han lavede i turneringen, men nu skulle kampe skifte karakter. Betonværket som havde 2-3 piger med på holdet kastede nu alt frem og den ene af pigerne lavede pludselig to fantommål. Det første blev skruet op i hjørnet over Zeb, mens det andet blev hamret op i hjørnet efter et fladt indlæg og så var kampen pludselig vendt på hovedet. Christian Stobberup reagerede dog hurtigt ved at score direkte på opgivning, da modstanderne ikke var på plads, og så stod der 2-2. I slutningen af kampen sikrede Anders Thingholm sejren ved at score i et tomt mål fra tæt hold, da et langt udspark landede for fødderne af ham efter at modstandernes målmand og forsvar gik fejl af hinanden.

Derved sluttede Rønnebærholdet med 6 point, men da Makerne fik 7 var det slut for i år. I stedet blev der drukket fadøl i Hyttefadet, og efterfølgende spisning ved Jesper og Gitte Arnsbjerg på Odelsgade som led i sponsoratet. Ud på de tidlige nattetimer, blev der sagt tak for i år.