Nyhedsarkiv

Rønnebærholdets modstander tæt på triumf, og Havnefestfodbold ændret


Da Rønnebærholdet gjorde sin debut i Carlsberg Cup i Aalborg i maj måned, mødte de i første kamp et hold ved navn Uniteds fanhold. Rønnebærerne vandt meget ufortjent dette opgør med 1-0, men da de to andre hold i gruppen ikke mødte op, avancerede begge hold til 32-dels finalerne. Her blev det som bekend endestation for Rønnebærholdet, mens Uniteds Fanhold fik en 3. plads i turneringen i Aalborg og gik dermed videre til finalestævnet i Valby som blev afviklet den 7. juni. Her var de igen tæt på, idet de gik videre fra indledende runde, og nåede helt frem til 1/4 finalen inden det til sidst var slut. Ganske overbevisende må man sige, og set i lyset af United fanholds succes, gør det ikke Rønnebærernes sejr mindre flot, .

Noget helt andet er årets udgave af Havnefestfodbolden i Juelsminde. Her kan man nemlig læse på havnefestens hjemmeside at turneringsstrukturen er lavet om. Således står der følgende:

Havnefestfodboldkampene i år afvikles kun for sjov.
Tidligere års lidt triste oplevelser - at bolde sparkes ud i vandet eller over på campingpladsen for at trække tiden ud, eller uvane med, at dommere overfuses p.g.a. ”fejlkendelser”  har gjort, at havnefestfodbolden i år afvikles KUN FOR SJOV!
Der bliver ingen afsluttende finale og derfor ingen større præmie til det vindende hold.
Alle hold spiller indenfor 2 timer 4-5 kampe i puljer med 5-6 hold. Dvs. at man spiller ikke videre når puljekampene er slut.  Alle kampe afvikles fra kl. 15.00 til kl. ca. 20!
Der udloves fairplay præmier til alle deltagende hold!
Der ud over udloves præmier til mest festligt udklædte hold, eller hold der leverer en særlig indsats!!!

 

Derved er drømmen om Havnefest-triumf for Rønnebærholdet slut, i hvert faldt for i år. Anfører Anders Juul beklager ændringen, men tilføjer at selvom Havnefest-trofæet står højt på ønskelisten, er den nostalgiske samling af de gamle gutter og blot det at få lov og spille vigtigere. Derved forventes det stadig at alle dukker op den 9. juli til den årlige begivenhed, som i år vil være 15. gang i træk vi deltager.


Skrevet af: Anders

Forrige side: Billedarkiv
Næste side: Turneringerne