Nyhedsarkiv

To gange 0-0 og et nederlag til Rønnebærholdet ved årets Havnefestfodbold


Den 24. deltagelse for Rønnebærholdet ved Havnefestfodbolden blev en både mål- og pointfattig omgang samtidig med at flere afbud ramte holdet kort før turneringsstart hvilket medfulgte debut til to unge spillere.

På holdet i år var, Zeb, Anders Juul, Thomas Jørgensen, Rasmus, Brian, Jan Jensen samt Kim Jørgensen i de sidste to kampe. Da både Stobberup, Anders Thingholm, Dan og Morten meldte fra om formiddagen, blev Anders Juuls nevø Mike og hans halvbror Kevin hevet ind på holdet som erstatninger. Som en sjov krølle på historien blev Mike født præcis 13 dage før Rønnebærholdet deltog i Havnefestfodbolden første gang i 1994. Lidt stof til eftertanke.

Rønnebærholdet var i år havnet i pulje 8 med tre meget gode hold, og skulle derfor spille sine kampe sent. Første kamp kl. 17.30 stod mod Kulmulerne og som altid blev der lagt ud med en forsigtig og defensiv start fra Rønnebærholdet dog med et noget alternativt forsvar i form af de to årgang 76-spillere Thomas Jørgesen og Anders Juul, mens Brian var på midten og Rasmus i angreb som udgangspunkt.

I første sekund forsøgte Brian som altid at score fra midten ved opgivning, men modstanderne kom i vejen. Resten af kampen formede sig med en lille overvægt til Rønnebærerne, mens Kulmulerne forsøgte med lange udspark. Anders Juul havde undervejs en hårdt langskud som modstandernes målmand flot fik nappet nede i det ene hjørne. Også Brian og Jan Jensen havde gode skudmuligheder, men måtte se deres forsøg gå hhv. forbi og over. Undervejs blev både Mike og Kevin skiftet ind, og sidstnævtne derved kan prale af at have rekorden som den yngeste spiller for Rønnebærholde til havnefestfodbold nogensinde. Han var ikke engang født da man deltog i den første turnerning i 1994.

Kampen sluttede dog 0-0 bl.a. takket været solidt forsvarsspil fra Thomas Jørgensen og derved var Rønnebærholdet stadig inde i kampen om at vinde gruppen. Næste kamp skulle dog blive meget sværere i form af Fars Knægte som bestod af Jyllandsserie-spillere. Her var Rønnebærholdet kort sagt overmatchet. Selvom Brian var utrolig tæt på at score på opgivnnig fra midten så kom Fars Knægte foran både 1-0 og 2-0 hvoraf sidstnævte var en lille perle i form at et hælspark uden om målmand Zeb. Undervejs blev Kim Jørgensen skiftet ind da han nu var nået frem også, men han kunne heller ikke stille det store op mod overmagten. Rasmus Hansen havde dog et nærgående forsøg da han på et frispark fra Anders Juul, fik ramt bolden med hælen og var tæt på at dirigere den ind, hvilket havde været et drømmemål. I stedet scorede Fars Knægte dog igen på et dommedagsskud uden chance for Zeb i målet. Til sidst fik Jan Jensen dog endelig bragt Rønnbærholdet på måltavlen, da han fulgte op på en afslutning og prikkede bolden fra modstandernes målmand og ind i mål. Derved sluttede det med et 1-3 nederlag.

Derved havde Rønnebærholdet udspillet sin mulighed for avancement inden sidste gruppekamp som stod mod Don´t Sleep Wake Up. Denne kamp mindede meget om den første. Rønnebærene var i stand til at forsvare sig, men uden skarphed i den modstatte ende. Anders Juul forsøgte at fremtvinge et straffespark, men dommer Bubber vinkede afværgende. Også Jan Jensen og Brian havde nogle forsøg, mens Rasmus var tæt på at få en friløber, men det blev aldrig rigtigt farligt. Heller ikke de to debutanter Kevin og Mike kunne få noget ud af den lette plasticbold, men da Zeb reddede de få skud der kom inden for rammen, samtidig med at de to kollegaer Kim og Thomas lukkede godt af i forsvaret, så endte kampen uden scoringer.

Derved sluttede Rønnebærholdet med to point, og en samlte målscorer på 1-3, hvilket ikke rakte til videre avancement i turneringen. I stedet tog man som altid om til sponsor Jesper Arnsbjerg og Gitte Hasfeldt og holdte afterparty med mad og drikke, inden festen sluttede omkring midnat.


Skrevet af: Anders

Forrige side: Billedarkiv
Næste side: Turneringerne