Nyhedsarkiv

Dato for Glud Værtshusfodbold bliver den 28. juni. Tilmelding nu muligt.


Lørdag den 28. juni (uge 26) finder årets udgave af Glud Værtshusfodbold sted.

For 8. gang i træk vil Rønnebærholdet deltage, og derfor er det allerede nu muligt for alle spillerene, at enten tilmelde eller framelde sig denne begivenhed. Dette kan gøres på forsiden af hjemmesiden under overskriften "Mulige tilmeldinger i øjeblikket".

Der forsøges i øjeblikket at finde en sponsor til stævnet som vil levere trøjer og betale de 600 kr. det koste at deltage. Zeb og Jan Jensen arbejder på sagen, og så snart de har snakket med deres arbejdsgivere, og en af dem forhåbentlig har givet et positivt svar, vil vi tilmelde os turneringen.

Sidste månedes afstemning viste, at folk foretrækker at vi har minimum 5 udskiftningsspillere med til stævnet hvor der spilles med 7 spillere på banen ad gangen. Derfor håber vi at så mange af jer så muligt tilmelder jer, således vi kan udgå at enten skulle låne spillere eller trække os fra en kamp, som det er sket de tidligere år.

En ny månedes afstemning er samtidig aktiveret. Denne gang kan du stemme om hvornår du syntes at årets udgave af fodboldgolf skal finde sted. En turnering som anfører Zeb Hvidtfeldt p.t. er forsvarende mester i.


Skrevet af: Anders

Forrige side: Billedarkiv
Næste side: Turneringerne