Nyhedsarkiv

Hellebjergfodbold gennemført trods masseafbud, og Kasper Skytte med planer om gokart.


Til trods for massivt afbud blandt stamspillerene på Rønnebærholdet, lykkedes det 3. juledag at afvikle den årlige Jule-hellebjergfodbold. De eneste Rønnebærspillere som ikke blev ramt af sygdom, havde meldt fra eller blot udblevet uden svar, var Anders Juul, Kim Jørgensen og Kasper Skytte. De tre fik dog gennemført en 4 mod 4 kamp blandt andet takket været Marschall-brødrene og en spudlende Kristian Nyland.

Det blev til tre halvlege hvor de unge til sidst vandt med 2-1 i sæt over de gamle + Nyland. Efter kampene blev det til en øl på Cafe Corner, hvor Kasper Skyttee luftede ideen om at Rønnebærholdet engang til foråret skulle en tur ud at køre gokart. Derfor er januars måneds spørgsmål allerede oprettet nu hvor man kan give sin mening til kende om en sådan eventuelt arrangement. For god ordens skyld skal det nævnes at Dan Jelsing blev stemt ind som vigtigste Jelsing-bror i Rønnebærholdets historie i decembers måneds afstemning.

Sidst men ikke mindst vil der gøres et nyt forsøg på at afholde Hellebjerfodbold i vinterferien, nærmere betegnet lørdag eller søndag i uge 7. Når datoen ligger helt fast oprettes den obligatoriske tilmeldingsside, og det forventes at ALLE folk i god tid går ind og melder sig til eller fra. En situation som den 3. juledag er på ingen måde holdbar idet flere folk kommer langvejs fra i den tro at det bliver til noget.

 Husk som altid at man som stamspiller skal ha betalt kontingent for at deltage i Hellebjergfodbold. P.T. er det stadig to stamspillere som manger at betale. Håber i gider få det gjort hurtigst muligt.


Skrevet af: Anders

Forrige side: Billedarkiv
Næste side: Turneringerne